05 mayo 2015

L'ASJUBA suma dues plates i un bronze al Trofeu Internacional de Veterans

El passat diumenge, 1 de març, va tenir lloc la primera edició del Trofeu Internacional de Veterans - Copa d'Espanya al Poliesportiu Olimpics de Barcelona. L'acte, organitzat per la Federació Catalana i Espanyola de Judo, va aplegar a més de 180 judoques de totes les regions d'Espanya, França, Anglaterra, Itàlia, Rússia i Portugal.

A més, destacar la participació dels judoques badalonins de l'Associació Judo Baetulo, que van demostrar el seu caràcter guanyador i van assolir el tant desitjat podi, en una competició en la què era molt complicat i el nivell dels judoques era molt alt.

El badaloní Mikel González va aconseguir bronze a la categoria M2 (menys de 81Kg), guanyant dos dels seus tres combats. Mentre que en Jose García va aconseguir la plata a la M4 (menys de 60Kg), només cedint un combat amb el campió del món de la categoria. I finalment, l'entrenador de l'ASJUBA, Jordi García, a la categoria M5 (menys de 73Kg) va guanyar també la plata després de disputar cinc combats arribat a la final i cedint davant el campió francés.

En general els judoques badalonins van oferir una gran imatge, amb combats molt disputats, i van fer valer la seva preparació anterior al campionat, preparant els aspectes físics i tècnics, com el de buna bona alimentació per poder donar el pes en les respectives categories. Ara, a l'ASJUBA li toca recuperació i encaminar la propera prova que tindrà cita de cara al mes de maig a Vitòria.