30 noviembre 2014

XIII Entrenament de Germanor Asjuba

El passat dissabte, 22 de novembre, l’Associació Judo Baetulo va organitzar amb èxit de participació a les seves instal·lacions el XIII Entrenament de Germanor, on van participar més de 80 judoques de 4 a 13 anys en dos torns de participació dirigits pel metre Jordi García, cinturó negre 7è DAN i entrenador nacional d’aquest esport de lluita.


Destacar la participació de les escoles badalonines Maristes Champagnat, Betúlia i Minguella, l’escola Voramar de Barcelona, el Club de Judo Amics Teià i el Club de Judo Masnou Aspa, així com del propi club ASJUBA, que van gaudir d’aquest tradicional entrenament, que ja va per al tretzena edició i els nens i nenes participants passen una jornada de caire lúdic, i també amb continguts tècnics i competitius.

Aquest tipus d’entrenament es fan com el primer esgraó per a que els practicants agafin seguretat i confiança, surtin del seu àmbit habitual i es puguin preparar, si ho desitgen, per competicions amistoses, i d’aquesta manera mica en mica, arribar a les federatives i les d’àmbit estatal.

Per altra banda el judo, tot i ser un esport individual, depèn del grup per que cada judoca pugui treure el millor de si mateix, i els monitors -degudament col·legiats a la Federació Catalana de Judo-, participin en l’educació integral dels joves que el practiquen, tant en continguts psicomètrics com de la personalitat dels nens i nenes

http://www.diaridebadalona.com/m%C3%A9s-de-80-judoques-participen-al-xiii-entrenament-de-germanor-de-l%E2%80%99asjuba

Aprofitem per felicitar als alumnes Adrià Matamala i Manolo Contreras, que el cap de setmana anterior van assolir per la via directa els punts necessaris de Pas de Grau. L'Adrià va aconseguir els punts per examinar-se de Cinturó Negre 2º Dan guanyant els seus 5 combats per Ippon i el Manolo els punts per passar a Cinturó Negre després de guanyar per ippon 3 dels 4 combats que va realitzar. Felicitats!!