11 junio 2014

ASJUBA s’endú dos bronzes al III Open d’Espanya de Veterans

 El  passat dissabte, 26 d’abril, va tenir lloc el III Open d’Espanya de Veterans on van participar els nostres judoques badalonins de l’Associació Judo Baetulo que van lluitar com a gladiadors demostrant força, determinació i tècnica, en una competició de veterans d’arreu de l’estat espanyol i de l’estranger com França, Rúsia, Cuba, amb més de 160 inscrits.

Els representants de l’A.J. Baetulo van poder assolir dues medalles de bronze, per part de la Carmen Ferreres i d’en Jordi García -l’entrenador del club-, i destacar la bona participació de José Perez i Jordi Rubí, que en lesionar-se no va poder seguir la competició.



 Molt bones les sensacions d’aquest grup de veterans que ja té com nou repte, repetir l’any vinent aquesta competició que any rere any agafa cada cop més nivell i participació.

Ara, ja el club és centra en preparar entrenaments per les categories inferiors, en els exàmens de cinturó i en la promoció dels més petits que ja ha obert la preinscripció del proper curs per nens i nenes de 4 a 8 anys que rebran un kimono gratuït i no pagaran matrícula si formalitzen l’inscripció abans del 20 de juny.


http://www.diaridebadalona.com/L-aj-baetulo-s-end%C3%BA-dos-bronzes-al-iii-open-d-espanya-de-veterans#sthash.bTvh7FX3.dpuf