11 junio 2014

III Torneig de Judo Bushido

El passat diumenge 1 de juliol, els judoques de l’Assocaició Judo Baetulo de les categories benjamí i aleví van competir a Barcelona, en el III Torneig de Judo, organitzat pel Club Bushido, on va haver-hi una participació de més de 250 judoques de tota Catalunya.

Tots els judoques van fer un gran nombre de combats, demostrant casta i força, ja que tots, malgrat a no guanyar alguns combats, pel major nivell dels rivals, van mostrar geni i determinació, sense deixar de competir fins el final.

Destacar la gran competició del benjamí Carlos Benavente, quedant campió en la seva categoria, guanyant la final amb gran picardia malgrat a la seva jove edat. El tercer lloc va ser per a la benjamí marta Licerán, que va demostrar una vegada més el seu punt d’honor, energia i valentia a l’enfrontar-se i guanyar a noies més grans que ella, i la gran competició de Paula Marín que va aconseguir el subcampió a la categoria aleví.

També destacar la participació de tots els altres components de l’equip ASJUBA, els alevins Xavi Martínez, Daniel Robles i els benjamins Carlos Hernández, que malgrat ser cinturó blanc va mostrar molt caràcter, Albert Robert, molt bé en la seva primera competició; Salva Correa, lluitador amb gran projecció; Erik Asensio, perdent per la mínima a les semifinals, i Aleix Jaime, molt combatiu.

Per altra banda, bona temporada per als petits de l’ASJUBA, entrenats per Jordi García, cinturó negre 7è DAN i Entrenador Nacional que ve realitzant la seva tasca en aquest esport educatiu, a Badalona, des de fa més de trenta anys.

Ja només queda ara, la presentació per als exàmens de cinturó negre per als judoques adults, Jordi Rubí, aspirant a 4t DAN, i de Mikel González, per a 2n DAN, el pròxim 12 de juliol.