05 mayo 2015

L'ASJUBA puja al podi a la primera Copa d'Espanya de Judo de Veterans

El passat dissabte, 28 de març, va tenir lloc a la localitat madrilenya de Brunete, la primera Copa d'Espanya de Judo de Veterans a la capital. El nostre conciutadà Jose Manuel García, alumne de l'Associació Judo Baetulo (ASJUBA), va aconseguir el primer lloc a la seva categoria M4 (45 a 49 anys) de menys de 60Kg, després de disputar intensos combats i fer valer la seva vàlua com a competidor.


Per altra banda, el mateix dia es va celebrar la Super Copa d' Espanya de Judo de Cadet i Infantil a Sentmenat, on també els judoques de l'ASJUBA, Alex Garbayo (infantil de menys de 55Kg) i Manuel Contreras (cadet de menys de 75Kg) van disputar diverses rondes de combats sense poder obtenir el passi a les semifinals i quedant fora del podi.

Ara els judoques de l'ASJUBA pensen en el següent repte, la IV Copa d'Espanya de Veterans, que es disputarà a Vitoria el proper 2 de maig i on els judoques Jordi Rubí, Mikel González i el mateix Jose Manuel García han omplert la corresponent inscripció per poder participar i on s'espera la participació de més de 150 judoques de l'estat espanyol i d'altres països propers que acostumen a participar en aquestes edicions de veterans.