30 julio 2015

Final de Temporada 2014-2015

El passat 28 de Juliol vam realitzar el darrer entrenament de la temporada 2014-2015. Ha estat una temporada molt bona en tots el sentits amb la consolidació dels grups de petits i mitjans destacant la gran participació del grup d'Alevins i Infantils a les seves respectives competicions. Tenim una molt bona cantera preparant-se per arribar a ser grans Judokes!!!

El grup d'Adults ha crescut molt durant aquest any, hi havia dies en els que casi no cabíem tots al tatami!!! La incorporació de nous Judokes i el retorn d'antics alumnes Cinturó Negre amb un gran nivell de Judo han enriquit molt el grup. És de destacar la gran tasca que ha realitzat el grup de competició de Veterans, que ha servit per engrescar molt al grup i donar un gran exemple de treball i superació per la resta de companys.

Durant aquest mes de Juliol les dues grans notícies van ser els excel·lents resultats al Campionat de Catalunya de Veterans i els nous Cinturons Negres.

Al Campionat de Catalunya de Veterans tots els nostres competidors van aconseguir medalla, destacant els dos Ors aconseguits per el José Manuel García i el Mikel González, ambdós realitzant una competició impecable i els dos Bronzes aconseguits pel Jordí Rubí i el Víctor Manuel Sánchez.
http://www.diaridebadalona.com/dos-ors-i-dos-bronzes-lasjuba-al-campionat-de-catalunya-de-veterans


I com a colofó final de la temporada, els Cinturons Negres aconseguits pels alumnes Mari Sánchez, Manuel Contreras i també del company del Masnou Aspa Marc Mas, que s'entrena amb nosaltres regularment.
http://www.diaridebadalona.com/lasjuba-obt%C3%A9-tres-cinturons-negres-castelldefels



Us esperem la propera temporada, per seguir tots endavant fent l'Asjuba un gran club.
Bones Vacances!