05 mayo 2015

Una plata i un bronze per l'ASJUBA a Vitòria

El passat dissabte, 2 de maig, va tenir lloc la IV Copa d'Espanya de Veterans de Judo a la localitat de Vitòria-Gasteiz, al País Vasc, al qual van participar judoques de l'Associació Judo Baetulo de Badalona.

Després d'una intensa preparació dels judoques, Jose Manuel García -cinturó negre 3è DAN- a la categoria (M-4) de 40 a 45 anys i al pes de menys de 60Kg, va aconseguir una meritòria plata després de disputar els seus combats esgotant el temps i només cedint un. Va estar a punt d'aconseguir l'or, però per penalització no va ser possible.

Tanmateix, el seu company de l'ASJUBA, Jordi Rubí -cinturó negre 4t DAN- a la mateixa categoria i al pes de menys de 73Kg, va caure a la primera instància amb el què al final va ser el guanyador i, després, va disputar intensos combats mostrant el caràcter guanyador per accedir finalment al podi a la tercera posició, aconseguint així la medalla de bronze.

L'ASJUBA felicita als judoques que han mostrat que "tot i l'edat, el judo es pot gaudir amb l'objectiu de pràctica esportiva. Les competicions en edat de veterans es prenen com objectius de millora personal, malgrat que l'important és guanyar, l'objectiu final és la satisfacció personal", ha assegurat l'entrenador del club badaloní Jordi García.